La Plataforma contra la central elèctrica del parc Bit demana a l'Ajuntament d'Esporles que s'oposi a la construcció pel seu impacte medioambiental

-
Dijous 29 de gener la Plataforma d'Afectats per la central elèctrica del Parc Bit (de la qual forma part l'Associació de Veïns d'Establiments) va demanar a l'Ajuntament d'Esporles que s'oposi a la construcció d'aquesta infraestructura. Al front de la plataforma es troba el regidor del Partit Popular Severiano Quevedo i en nom de l'associació de Veïns d'Establiments hi va assistir Maraya Meseguer.
Segons aquest regid, si la central es fa tal i com està previst, crearà un impacte ambiental i visual important que afectarà Son Sardina, Ses Roquetes, Establiments i altres nuclis urbans de la zona.
Els regidors socialistes defensaren la central elèctrica perquè bastirà de corrent la universitat, el metro i l'hospital de Son Espases. Per la primera setmana de febrer està previst fer una altra reunió. L'Ajuntament d'Esporles convocarà un fòrum per justificar aqueste projecte.


Més informació

- Diario de Mallorca 30-01-09

- Bloc d'Establiments

- Recull de premsa i iniciatives




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments