Les festes de sant Antoni apleguen molta gent a les beneïdes, el fogueró i el mercadet

o


Molts d'establimenteres i d'establimenters han participat a les festes de sant Antoni, celebrades els dies 17 i 18 de gener. Enguany, el concurs de les Beneïdes ha comptat amb un nombre elevat de participants a les categories de carrosses, comparses i individuals i tots han aconseguit qualque trofeu. El primer premi en carrosses va ser per la de Pep Llabrés.
En presència de la imatge del sant, el capellà va beneir els nombrosos animals que hi van desfilar. Grans i petits feren poble i conservaren una de les festes més arrelades a Establiments.
Les celebracions començaren dissabte, amb el mercadet d'objectes de segona mà a la plaça de la Immaculada. El vespre, el tradicional fogueró va reunir molta gent fins a la matinada.
(Foto Diario de Mallorca)
AGRAÏMENTS: L'Associació de Veïns dóna les gràcies per la seva col·laboració als veïns (Pep Sureda, Miquel Vidal, família Llabrés) Forn des Vidre (que va donar la llenya) empreses (Restaurant Molí des Comte, Viveros Isla Verde, Can Balaguer) i a tots els assistents i participants.









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments