Difondre entre els joves hàbits saludables en temps d'oci és cosa de tots

ESTABLIMENTSSALUDABLES

L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS D’ESTABLIMENTS CONVIDA PARES I MA­RES A PAR­TI­CI­PAR EN LA TROBADA DEL DIMECRES 11 DE MARÇ A LES 20 H A LA CASA DE LA VILA (plaça de la Imma­culada, 3) AMB MEMBRES DE L’EPAD (EQUIP DE PREVENCIÓ DEL CONSUM I ABÚS D’ALCOHOL I ALTRES DROGUES) DE L’AJUNTAMENT DE PALMA

L'EPAD està format per professionals especialitzats en la prevenció de drogues que treballen amb població infantil, juvenil, pares i mares i mediadors socials, proporcionant espais de reflexió i discussió com tallers, xerrades informa- tives i atenció indi vi dual i familiar a qualsevol persona interessada o preocupada pels efectes de les drogues i que cerca recolzament.

  • Per als infants, adolescents i joves disposa de tallers per als que consumeixen drogues en temps d’oci i d’habilitats per la vida
  • Per a les famílies: escoles de pares i mares, i grups de pares i mares amb fills consumidors problemàtics.
  • Per als mediadors i les entitats: formació i assesorament per a la posada en marxa d’activitats i tallers preventius
  • Per als centres escolars: sessions informatives sobre drogues, alcohol i conducció, prevenció de consum del cànnabis, tabaquisme, diferències de gènere, drogues i violència, sexualitat i drogues.
  • També disposa d’un servei de préstec per a mediadors, entitats i centres escolars. L’Àrea de Benestar Social, Participacio i Cultura ha editat un catàleg de projectes i materials de prevenció.
  • Descarregar el Catàleg de projectes del EPAD

Comentaris

nbalike ha dit…
Dear friend !
We can offer all kinds of cheap air jordan,nike dunk and Silver Tiffany .We offer safe delivery and best service,low price and good quality.
Communicate with us.You will be very satisfied! Hope we can do long-term business in near future.
Welcome to our website for more details.
cheap air jordan
http://www.cheap-air-jordan.cn
nike dunk
http://www.dunk2u.com
silver tiffany
http://www.silver-tiffany.com
Best regards! Thank you !

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments