L'Associació de Veïns demana la retirada de la columna de la plaça de la Immaculada que va caure a la carretera i denuncia el deteriorament del redol










ESCRIT ENVIAT A L'AJUNTAMENT DE PALMA

El passat dissabte dia 4 d’abril, de bon dematí, s’aprecià rompuda i enfonsada una columna de marès que subjecta l’arrambador i la barana metàl·lica de l’escala que dóna accés des de la carretera d’Esporles a la plaça de la Immaculada d’Establiments. La Policia Municipal fou avisada, fent acte de presència al lloc. A partir d’aquí, i donada la perillositat que suposa aquest problema per l’indret on succeeix, tot feia pensar d’una ràpida actuació de l’Ajuntament en reparar els danys.

Però fins ara, res no s’ha fet. La columna roman tirada perillosament a la voravia de la carretera i la barana rompuda està arrambada a la plaça. Com a testimoni de l'actual situació, s’annexen fotografies que, a més de donar suport a la queixa, són també testimonis dels riscs per als vehicles que circulen per la carretera (la unitat 16 de l’EMT s’ha de decantar envaint el carril de baixada), però i sobretot el perill per a les persones que diàriament utilitzen el pas per l’escala, incloent-hi infants i gent major. Aquesta escala dóna accés, entre d’altres indrets, al temple parroquial d’Establiments.

Fem la present comunicació a tots els efectes pertinents, independentment de qualsevol altre procediment que pogués estar en marxa, com a denuncia de la situació i en demanda de la immediata reparació de la columna i la barana ensorrades.

També volem denunciar el deteriorament general de la plaça de la Immaculada. Com veureu per a les imatges que acompanyen aquest correu, l’enllumenat està romput, els fils de l’electricitat penjen arreu, la façana de l’antiga biblioteca està degradada, ni les jardineres ni les malesherbes no es netejen i el paviment està erosionat. A la plaça Nova manquen un parell de llums i en un racó hi ha ferros rovellats.

Tot plegat dóna a la plaça de la Immaculada un aspecte desagradable. Atès que aquest és un dels indrets més importants per la gent d’Establiments, demanem que l’Ajuntament de Palma actuï a la major brevetat possible.

Entregat al registre municipal el 16 d'abril de 2009.
..........................................................................









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments