FESTES DE SANT JAUME 2009: Teatre, jocs, gloses, festa juvenil, homenatge als majors, sopar a la fresca i més


PROGRAMA COMPLET DE LES FESTES

Diversió, germanor i defensa de la nostra identitat. Aquests són els ingredients del programa de les festes de Sant Jaume 2009. Perquè es pot fer poble sense deixar de banda les ganes de passar-ho i procurant mantenir els nostres arrels, l’Associació de Veïns ha organitzat una partida d’activitats culturals, esportives i lúdiques per a grans i petits. Enguany hi haurà concursos, teatre, homenatge als majors, animació infantil, música, glosadors i tramponada, entre d’altres. Per això, l’Associació de Veïns fa una crida a tots els establiments i establimenteres a participar de la seva festa patronal i a ser hospitalaris convidant gent d’arreu.

La festa també pot esdevenir un espai de conversa. És necessari reflexionar sobre el present i esforçar-nos per a què la nostra veu sigui escoltada en el futur. Ens hem de sentir contents, però mai no actuar amb conformisme ni resignació. Establiments ha de fer front a importants reptes als propers anys: necessita més i millors serveis públics i ha de procurar que no es malbaratin el medi ambient ni el paisatge. L’Associació de Veïns agraeix efusivament totes les persones, empreses i entitats que amb el seu ajut personal o econòmic han fet possible aquestes festes.

ACTES

17 de juliol: Festa de jocs, torneigs de truc, praxis, tennis taula, sopar i bingo (poliesportiu del camí de Sarrià, a partir de les 20 h)


18 de juliol: mercadet de segona mà (plaça de la Immaculada, a partir de les 9 h) tómbola, exposició de pintura (plaça de la Immaculada fins el final de les festes), festa infantil, torneig de bàsquet (poliesportiu, 19,30) i Festabliments 09 (plaça de Rutló, a partir de les 23 h)

19 de juliol: Festa homenatge als majors, tocada de xeremiers (19 h) i trobada de glosadors (plaça de la Immaculada a les 21 h).

20, 21, 23 i 24 de juliol: Torneigs de futbet (poliesportiu) i Bibliotrivial (Biblioteca del casal de Barri, 17 h)

24 de juliol: Festa Juvenil, activitats de Dinamo, porc ensabonat, toro mecànic, catapulta d’aigua, concursos de miss i mister Establiments i festa de la sabonera (poliesportiu, a partir de les 18 h).

25 de juliol: Missa de Sant Jaume amb refrigeri ofert per la parròquia, actuació de xeremiers (11 h), carreres de joies (Son Morlà, 12 h), carreres ciclistes (15 h), tramponada i sopar a la fresca amb rifa, música tradicional, ball d’orquestra i discjockey (poliesportiu a partir de les 21,30).

26 de juliol: Jinkama automobilística (17 h) concursos de pastissos i coques (plaça de la Immaculada, 19 h) mostra musical mallorquina (plaça Nova a les 19 h), teatre (poliesportiu, 21,30 h) i traca final (poliesportiu, 23 h).

Fins el 31 de juliol: Exposició de siurells al club de la gent major (plaça de Rutló)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments

Els cursos i tallers del casal de barri també són a Facebook