L'Associació de Veïns d'Establiments es reunirà amb un grup de regidors de l'Ajuntament de Palma i amb la Gerència d'Urbanisme


El 30 de juny la regidora del Districte Nord va anunciar que el mes de juliol d'enguany un grup de regidors de l'Ajuntament de Palma (possiblement els d'Urbanisme, Infraestructures, Sanitat i Medi ambient, entre d'altres) es reunirà amb l'Associació de Veïns d'Establiments per tractar de les reivindicacions que l'Associació va fer arribar a la batlessa, entre les quals es troben el nou centre de salut, la connexió a la xarxa municipal d'aigües de les cases situades en la zona urbana, la perillositat de la carretera d'Esporles i la defensa dels camins públics.
S'hi va demanar quina era la resposta que havia donat la regidoria de Medi Ambient a les anàlisis que demostren que la majoria dels pous de la zona Peri estan contaminats. La regidora va contestar que encara no havien dit res.
A més, a la reunió de Districte Nord, l'Associació de Veïns d'Establiments va fer les següents demandes o peticions:
- Ampliació de l'horari d'obertura del parc de la plaça Nova
- Neteja periòdica dels camins i carrers
- Neteja de l'abocador de residus de devora Son Berga
- Neteja o fumigació de les clavegueres dels carrers propers al Bar Vuelta Arriba.
El proper 16 de juliol l'Associació de Veïns s'entrevistarà amb un responsable de la Gerència d'Urbanisme per tractar de les al·legacions al Peri presentades l'any 2007.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments

Els cursos i tallers del casal de barri també són a Facebook