Establiments ja té consell de barri


El 23 de febrer es va constituir al consell de barri d'Establiments, un organisme de consulta i trobada per exposar les necessitats del poble i fer-les arribar a l'Ajuntament de Palma. Segons va dir el regidor Eberhard Grosske durant la presentació, els responsables municipals tenen l'obligació de venir a explicar als veïns d'Establiments quina és la situació d'una demanada concreta.
Sobre la taula del primer consell de barri -celebrat en un bar del Secar de la Real- es va posar la llista de reivindicacions que l'Associació de Veïns va fer arribar a la batlessa l'any 2008. Cap d'aquestes demandes no ha estat atesa ni dur camí de fer-ho. Això no obstant, es va acordar que el proper consell de barri tractarà les dues reivindicacions que segurament afecten a més gent:

  • la manca de seguretat per al vianants que genera la carretera d'Esporles
  • la connexió a la xarxa de clavegueram i aigües netes de les cases de la zona Peri
En el consell de barri hi poden participar totes les associacions i entitats d'Establiments. Al primer hi van fer acte de presència l'Associació de Veïns i l'Associació Cultural es Rutló. La propera reunió tindrà lloc passats uns dos mesos.

Comentaris

taula-mostrador ha dit…
...pues llegan tarde otra vez estos políticos (Consell de Barri: no se reunirá más me temo)..

en fin, sonaba bien...
(pedropablo)

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments

Els veïns del camí de Can Pau Cella reclamen aigua potable i clavegueram sanitari