Establiments ja té consell de barri


El 23 de febrer es va constituir al consell de barri d'Establiments, un organisme de consulta i trobada per exposar les necessitats del poble i fer-les arribar a l'Ajuntament de Palma. Segons va dir el regidor Eberhard Grosske durant la presentació, els responsables municipals tenen l'obligació de venir a explicar als veïns d'Establiments quina és la situació d'una demanada concreta.
Sobre la taula del primer consell de barri -celebrat en un bar del Secar de la Real- es va posar la llista de reivindicacions que l'Associació de Veïns va fer arribar a la batlessa l'any 2008. Cap d'aquestes demandes no ha estat atesa ni dur camí de fer-ho. Això no obstant, es va acordar que el proper consell de barri tractarà les dues reivindicacions que segurament afecten a més gent:

  • la manca de seguretat per al vianants que genera la carretera d'Esporles
  • la connexió a la xarxa de clavegueram i aigües netes de les cases de la zona Peri
En el consell de barri hi poden participar totes les associacions i entitats d'Establiments. Al primer hi van fer acte de presència l'Associació de Veïns i l'Associació Cultural es Rutló. La propera reunió tindrà lloc passats uns dos mesos.

Comentaris

taula-mostrador ha dit…
...pues llegan tarde otra vez estos políticos (Consell de Barri: no se reunirá más me temo)..

en fin, sonaba bien...
(pedropablo)

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments