L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS INFORMA

CENTRE DE SALUT El nou centre de salut d’Establiments es farà a l’actual casal barri de la carretera d’Esporles, segons ha informat la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Palma. Les obres podrien començar l’any que ve. Com que això pot implicar la desaparició del casal de barri, l’Associació de Veïns ha demanat a l’Ajunta­ment que els equipaments culturals (la biblioteca i els espais per a activitats i cursos) no surtin d’Establiments i es faci un nou casal de barri.

PERI Fa tres anys l’Associació de Veïns va presentar un conjunt d’al·legacions al projecte inicial. Arran de les gestions fetes, l’Ajuntament de Palma ha decidit recuperar el Peri i escoltar l’opinió de l’Asso­ciació. S’ha format una comissió per estudiar els punts més importants. L’Associació de Veïns farà una assemblea informativa per explicar-ne el resultat. Si el Peri s’aprova i s’aplica, es dotarà la zona de ser­veis.

CARRETERA D’ESPORLES L’Associació de Veïns i Emaya estudiaran la ubicació més idònia dels contenidors de fems de la carretera d’Esporles. L’objectiu es que un fet tan quotidià com treure el fems sigui menys perillós del que és actualment per la manca de voreres i passos de vianants. Us recordem que els abo­caments han de fer-se als llocs indicats i a les hores establertes.

CAMÍ DE CAN MALLOL Després de la recollida de firmes de l’As­so­cia­ció de Veïns, l’Ajuntament de Palma ha iniciat l’expedient de recu­peració del dret de pas. La propietat diu que el camí mai no s’ha emprat per unir poblacions ni es municipal. Un tram del nou traçat passa per una finca llogada.

CEMENTIRI L’Empresa Funària Municipal reparà el mobiliari urbà, netejarà els exteriors i estudiarà la supressió de barres arquitectòniqes

AUTOBÚS L’EMT ha respost que per manca d’espai no es pot dotar a les parades d’autobús de protecció, marquesines ni seients.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments