Els veïns que no tenen aigua ni clavegueram es mobilitzaran i denunciaran l'Ajuntament de Palma


Prop de 40 veïns dels carrers Can Barceló, Can Pau Cella, Can Florit, Clot, Pou i Nou que no disposen de connexió a la xarxa d'aigua potable ni clavegueram sanitari van decidir mobilitzar-se, fer arribar als partits polítics i als mitjans de comunicació la reivindicació i emprendre accions judicials contra l'Ajuntament de Palma. Així ho van acordar en la reunió que va tenir lloc el dimecres 27 d'octubre a la Casa de la Vila d'Establiments.

La manca d’aquest serveis va ser el punt de partida per una sèrie d’actuacions entre las quals es troba anar al ple municipal, penjar pancartes i promoure qualsevol acte que faci visible la demanda.

Els veïns demanaren a l'Associació de Veïns d'Establiments el seu recolzament econòmic pel que fa al cost de la minuta dels advocats, aspecte que tractarà la propera assemblea de l’associació.

Els carrers que no tenen aigua potable ni clavegueram sanitari es troben afectat pel PERI. Segons les darreres informacions d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, aquest pla de reforma es troba aturat. Mentrestant, la gent, especialment la més gran i els més menuts pateixen el risc que suposa no comptar amb aigua potable.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments