El ple de l'Ajuntament tractarà la manca de connexió a la xarxa d'aigua potable i clavegueram sanitari

Al proper ple municipal del 29 de novembre i petició dels veïns, el Partit Popular farà les següents preguntes a l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma:

Els veïns dels carrers de Can Barceló, Nou, Can Pau Cella, Clot, Vela i Pou Comú d’Establiments no tenen connexió a la xarxa potable i clavegueram sanitari tot i tractar-se d’una zona urbana consolidada.

  1. ¿Per què aquest Ajuntament priva prop del 20 per cent de la població d’Establiments de dos serveis bàsics per a la salut i el medi ambient i els fa pagar contribució urbana
  2. Segons Emaya, 3 de cada 4 cisternes d’aquesta zona urbana estan contaminades per la proximitat dels pous negres. És conscient la batlessa que no actuar pot convertir l’Ajuntament en responsable d’un delicte penal continuat contra la salut pública?
  3. Fa dos anys es va dotar d’aquests serveis al camí de Can Florit i els veïns no han hagut de pagar contribucions especials. Rebran la resta de veïns el mateix tracte econòmic?
  4. L'any 2007 l'Associació de Veïns va presentar al·legacions al Peri. Per què no han estat contestades ni ha continuat el procediment?
  5. Quan s'aprovi el Peri, quin mecanisme es farà servir per pagar-lo. Hauran de formar els veïns una junta de compensació? Hi haurà contribucions especials?
  6. Es compromet la batlessa a fer les gestions necessàries per dotar d’aquest serveis a Establiments en aquesta legislatura i resoldre així una demanda històrica i justa.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments