Els veïns aniran a ple municipal que tractarà la demanda de l'aigua i faran una caravana reivindicativa l'11 de desembre

D’acord amb el que es aprovar a la darrera reunió veïnal sobre l’aigua, es realitzaran les següents accions reivindicatives:
Dilluns 29 de novembre de 2010: convocatòria a les 9:30 h a la plaça de Cort per assistir al ple de l’Ajuntament que comença a les 10:00 h
L’oposició formularà preguntes a l’equip de govern municipal sobre les nostres demandes. Hi haurà un torn d’intervencions públiques per als veïns afectats.

Dissabte 11 de desembre: de 2010: convocatòria de caravana de cotxes reivindicativa a la Plaça del Rutló a les 11:00h
Aquell dia es realitzarà una caravana en cotxe amb garrafes penjant, que sortirà de la Plaça del Rutló per després marxar cap a Cort per fer entrega a la Batlessa d’una panera de Nadal amb botelles d’aigua d’Establiments.
Per tal de donar una projecció pública d’aquesta vella reivindicació, us demanem la vostra assitència per deixar cons¬tàn¬cia del sentit de la indignació general dels veïns. Ja sabeu allò que diuen, “quan més siguem, més farem sentir les nostres reivindicacions”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments