Els veïns aniran a ple municipal que tractarà la demanda de l'aigua i faran una caravana reivindicativa l'11 de desembre

dimarts, de novembre 23, 2010

D’acord amb el que es aprovar a la darrera reunió veïnal sobre l’aigua, es realitzaran les següents accions reivindicatives:
Dilluns 29 de novembre de 2010: convocatòria a les 9:30 h a la plaça de Cort per assistir al ple de l’Ajuntament que comença a les 10:00 h
L’oposició formularà preguntes a l’equip de govern municipal sobre les nostres demandes. Hi haurà un torn d’intervencions públiques per als veïns afectats.


Dissabte 11 de desembre: de 2010: convocatòria de caravana de cotxes reivindicativa a la Plaça del Rutló a les 11:00h
Aquell dia es realitzarà una caravana en cotxe amb garrafes penjant, que sortirà de la Plaça del Rutló per després marxar cap a Cort per fer entrega a la Batlessa d’una panera de Nadal amb botelles d’aigua d’Establiments.
Per tal de donar una projecció pública d’aquesta vella reivindicació, us demanem la vostra assitència per deixar cons¬tàn¬cia del sentit de la indignació general dels veïns. Ja sabeu allò que diuen, “quan més siguem, més farem sentir les nostres reivindicacions”.

AUTORIA

Blog independent, transparent i reivindicatiu elaborat per Joan Mas Quetglas. a.v.establiments@gmail.com