L'Ajuntament només es compromet a estudiar la dotació d'aigua a Establiments


"Ens comprometem a estudiar la demanda dels veïns que no disposen d'aigua potable ni clavegueram sanitari" va afirmar el regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Palma a la pregunta del grup municipal del Partit Popular sobre si resoldran aquesta demana a l'actual legislatura. El regidor d'Hisenda i la regidora d'Urbanisme no concretaren quan es podrien fer les obres ni si hi ha una partida pressupostària per a engegar-les. El regidor va dir que els veïns haurien d'assumir una part del cost de les obres, les quals "es podrien fer després que es facin les de la ubanització de Bellavista". La regidora d'Urbanisme va recordar que hi ha un Peri pendent, però va passar per alt que l'Associació de Veïns espera la resposta a les al·legacions presentades a principis del 2007.
El PP va recordar a l'equip de govern municipal que el 2008 es va aprovar una moció per la qual l'Ajuntament havia de dotar d'aigua potable i clavegueram a les zones en risc sanitari i a petició dels veïns, dos requisits que es donen a Establiments.
Prop de vint veïnats assistiren al ple de l'Ajuntament de Palma celebrat el 29 de novembre. S'hi va llegir un manifest sol·licitant aquest serveis i dos veïns exposaren la seva decepció per la manca d'acció de l'Ajuntament en aquest tema. Durant el ple i a la plaça de Cort els veïns exhibiren una pancarta i cartells reivindicatius.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments