La Biblioteca d'Establiments celebra el Dia el Llibre amb contacontes i novetats literàries per a totes les edats

Gràcies al pla de millora dels equipaments municipals emprès per la Regidoria de Cultura la Biblioteca d’Establiments compta des de fa un parell de mesos amb connexió a internet pel sistema Wi-Fi , de manera que si voleu dur el vostre portàtil per treballar a la biblioteca ara ja és possible. Recordau que també disposam d’un ordinador per a consultes dels usuaris amb connexió a internet.

Entre les novetat rebudes aquest mes podem destacar diverses novel·les: dues de caire històric, La veu de la caputxa de Rosa Planas, intriga històrica ambientada a la Mallorca del segle XIX i Els herois de la nit, de Josep M. Quintana que situa la seva acció a la Menorca del s. XVI quan l’illa és arrasada pels turcs. Una altra novel·la d’intriga però en aquest cas relacionada amb l’actualitat del món universitari és Natura quasi morta, de Carme Riera. Bartomeu Mestre s’estrena en la narració amb El darrer manuscrit, un retrat dels canvis viscuts a Mallorca els últims cinquanta anys. Pels amants del gènere negre Sang Vessada, de Asa Larsson, un nou cas per a la protagonista de l’anterior èxit (Aurora Boreal), l’advocada Rebecka Martinsson. Tea- Bag és la darrera novel·la d’un altre autor suec ben valorat pel públic, Henning Mankell. Torna en Marsé de la postguerra a Barcelona, Caligrafía de los sueños és plena d’aquells personatges que subsisteixen com poden a la ciutat.

Altres novel·les recents que trobareu són: El cementiri de Praga de Umberto Eco; Donde nadie te encuentre de Alicia Giménez Bartlett; Els Dukay de Lajos Zilahy i El sabor prohibido del jengibre de Jamie Ford. A més amés hem adquirit un llibre de coneixement científic: El Gran disseny de Stephen Wawking; un altre sobre el món mediterrani: Secretos del Mediterráneo; una guia de senderisme: El camí català de Sant Jaume; l’estudi Ramon Llull i l’islam; dos clàssics del pensament grec: El convit i Fedó; i un manual d’autoajuda: Les eines del bricolatge emocional.

Per al públic infantil hem adquirit un conjunt d’historietes de Geronimo Stilton.

També pensant en els infants hem preparat una activitat de conta-contes amb na Maria Bimbolles que se celebrarà el proper dia 28 d’abril a les 18’00 h. Aquesta activitat s’emmarca en els actes del Dia del Llibre que promou l’Ajuntament de Palma.

Veniu a conèixer les novetats i animau-vos a participar d’un horabaixa ben divertit amb el conta-contes.

Biblioteca Municipal Establiments. 2n pis del Casal de Barri. Cra. d’Esporles, 74

Tel: 971 765 192 bibestabliments@a-palma.es

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments