La regidora del Districte Nord trasllada les demandes d'Establiments als regidors d'Urbanisme i Sanitat

Belen Soto, presidenta de la Junta de Districtes Nord i Ponent de Palma va visitar Establiments el passat dia 3 d'agost. L'Associació de Veïns i un parell de veïns li feren arribar les principals demandes del poble: voreres per a la carretera d'Esporles, aigua potable i clavegueram a la zona urbana, revisió del traçat del gasoducte, centre de salut digne, canvis d'ubicació del casal de barri i la biblioteca, el Peri i els accesos al cementiri, entre d'altres. A la regidora se li va transmetre la certesa que Establiments ha estat abandonat per part de l'Ajuntament de Palma des de fa molts d'anys i són urgents i necessàries actuacions per millorar la qualitat de vida de la població.
Per la seva part, la regidora va anunciar que no s'hi farien grans inversions per manca de pressupost en aquesta legislatura. Va prendre nota de les reinvindicacions, alqunes de les quals desconeixia i es va comprometre a fer-les arribar als responsables municipals de cada àrea. De fet, ha previst que a abans de finals de setembre d'enguany els regidors d'Urbanisme i Sanitat convoquin l'Associació de Veïns per tractar aquestes demandes.

Comentaris

sebastiabarcelo ha dit…
la regidora va arribar amb puntualitat. Els representants de l'Associació han posat la seva part. Ara és qüestió que tots els associats i interessats fassem pinya per pressionar a les institucions.

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments