FESTES D'ESTIU 2013 · SALUTACIÓ


La festa és una oportunitat que ens dóna la tradició per ser solidaris, compartir temps i espai i expressar en veu alta les nostres inquietuds.
Als darrers mesos, l’Associació de Veïns d’Establiments ha seguit reclamant actuacions per millorar la mobilitat i les condicions sanitàries, mediambientals, culturals i d’oci. Reivindiquem i reivindicarem voreres per poder caminar amb seguretat per la carretera, un centre de salut digne, la connexió a la xarxa d’aigua potable i clavegueram per a la zona urbana i les reobertures del poliesportiu i de la biblioteca. També hem proposat un traçat alternatiu al gasoducte i exigim el dret de pas per camins que es venen emprant des de fa generacions.

Del programa de les festes d’estiu d’enguany destaca l’activitat que tindrà lloc al casal de barri. La seva recuperació ha estat possible per l’empenta de l’Associació de Veïns i la bona disposició de l’Ajuntament de Palma. Si un equipament municipal tancat es pot considerar un exemple de malbaratament de recursos públics, hem de fer que la seva reobertura ho sigui d’autoestima i dinamisme. La indignació hauria de generar compromís si volem donar el primer pas per fer d’Establiments un poble amb recursos humans i materials propis amb els quals traçar el nostre futur.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments