Establiments tindrà un nou centre de salut

L'Ajuntament de Palma i la Conselleria de Salut del Govern Balear han arribat a un acord per traslladar la UBS de devora la plaça de Rutló al Casal de Barri, situat al número 74 de la carretera d'Establiments. Segons el conseller, el trasllat es farà enguany. Prèviament es licitaran les obres, presupostades en poc més de 50.000 €. Està previst emplaçar la nova UBS a la planta baixa. La planta de dalt del casal serà per usos veïnals, com ara tallers, cursos o altres activitats. L'ús de la primera planta serà compartit.
Es tracta d'una revindicació història per a la població d'Establiments, que es va manifestar l'octubre de 2009 per demanar un centre de salut digne, ben ubicat i sense barreres arquitectòniques. Des de les hores, l'Associació de Veïns es va reunir en diverses ocasions amb representants de la Conselleria de Salut i de l'Ajuntament de Palma per manternir viva la reinvindicació.
L'acte del signatura conveni va tenir lloc a l'Ajuntament de Palma el 24 de març de 2014 i va contar amb dos representants de l'Associació de Veïns d'Establiments: el vicepresident Jon Kobeaga i el vocal Joan Mas.

Més informació




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Programa d'activitats del grup excursionista Los Saltamontes d'Establiments