Les principals entitats d'Establiments demanden la reforma integral del poliesportiu

dimarts, de gener 02, 2018

Les principals entitats socials, veïnals i esportives d’Establiments han fet arribar a l’Ajuntament de Palma la demanda de reforma d’aquesta instal·lació i n’han fet pales l’estat d’abandonament i degradació.
El passat 20 de desembre del 2017, l’Associació de Veïns, l’equip directiu del Col·legi Públic i representants de l’APIMA, del Club de Futbol i de l’Associació de la Gent Gran van acordar denunciar la carència d’equipaments públics i d’oci i de trobada al poble, cosa que suposa un greuge comparatiu en relació a altres zones de Palma. Totes les entitats demanden poder feu ús de les instal·lacions públiques tot l’any, disposar de les suficients mesures de seguretat, conservació, manteniment i neteja. 
 Per això, han elaborat una proposta de reforma integral i d’ampliació que inclou un petit poliesportiu cobert amb pista polivalent i un edifici amb vestidors, lavabos, local social i magatzem.
L’escrit remès a la batlia de Palma reclama que la reforma s’inclogui en els propers pressupostos municipals. Se’n ha enviat còpia del document als responsables de Govern Interior, l’Àrea de d’Educació i Esports, Gerència del IME i de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern Balear.

L’Associació de Veïns s’ofereix a mantenir les reunions que siguin necessàries per avançar en la resolució d’aquesta històrica demanda. L’any 2008, l’Associació ja va incloure la reforma del poliesportiu en les demandes que va fer arribar a la batlessa de Palma, Aina Calvo.

PLÀNOL I DOSSIER A

AUTORIA

Blog independent, transparent i reivindicatiu elaborat per Joan Mas Quetglas. a.v.establiments@gmail.com